Kurslar yarın başlıyor

Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği temel fotoğrafçılık kursu yarın başlıyor

26 Şubat 2018 Pazartesi 19:53
Kurslar yarın başlıyor

Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) tarafından açılan temel fotoğrafçılık kursu 27 Şubat Salı günü başlıyor. Dernek bünyesinde daha önce açılan 4 fotoğraf kursunda çok sayıda kursiyer fotoğraf çekmenin inceliklerini ve yöntemlerini öğrenmişti.

27 Şubat Salı günü açılacak olan Temel Fotoğrafçılık Eğitim kursuyla ilgili açıklama yapan ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, yaklaşık 2 ay sürecek olan fotoğraf kursunda hem teorik hem de saha eğitimi verileceğini vurguladı.

sFotoğraf kurslarıyla birlikte aynı zamanda Çorum'un tarihi ve doğal güzelliklerinin hem gezip hem de fotoğraflarını çektiklerini de belirten Fatoş Aykaç, “Kurslarımız hafta içi Salı günü saat 18.30’da Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi konferans salonunda hafta sonu ise Çorum’un tarihi ve doğal yerlerinde alan çalışması şeklinde devam edecek. Yaklaşık iki ay boyunca hem fotoğraf çekmenin keyfini yaşayacağız hem de gezip eğleneceğiz” dedi.

Fotoğrafçılık kursuna ilginin hayli yoğun olduğunu kaydeden ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, Temel Fotoğrafçılık Kursuna katılmak isteyenlerin 0530 490 83 91ve 0532 715 17 87 numaralı telefonları arayarak kayıt yaptırabileceklerini ve kurs hakkında daha geniş bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165