Tatilde de görevimizin başındayız

Aktürk, ekip ve ekipmanlarıyla görevlerinin başında olduklarını söyledi.

24 Ağustos 2017 Perşembe 16:47
Tatilde de görevimizin başındayız

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, Kurban Bayramı tatilinde de ekip ve ekipmanlarıyla görevlerinin başında olduklarını söyledi. 

YEDAŞ, Kurban Bayramı tatilinde de 7/24 ekipleriyle görev başında olacak. Bayram süresi boyunca ilave tedbirleri alarak vatandaşın daha huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi, tedarik sürekliliğini en üst seviyeye çıkarmak için çalışacak.

YEDAŞ ekipleri Bayram tatili boyunca
da 7/24 esasına dayalı çalışacak


Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop, il, ilçe ve köylerinde, kaynak noktasından başlayarak kırsala doğru şebeke alt yapı çalışmaları ile birlikte mevcut alt yapının uzaktan yönetilmesi, izlenmesi ve arızalara hızlı müdahale edilmesi için yatırımlar yapan YEDAŞ, Kurban Bayramı tatilinde de arıza ve kesintilerin anında tespiti ve hızlı müdahale için ek tedbirleri aldı. 3 milyondan fazla müşterinin daha huzurlu, keyifli bir bayram geçirmesi amacıyla 10 gün boyunca hem ekip ve araçları ile sahada olacak hem de Şebeke Yönetim Merkezi’nden izleme sistemleri ile sahayı uzaktan kontrol ederek, en yakın ekiple zamanında müdahale sağlayacak. Bu sebeple Çağrı Merkezi ve Şebeke Yönetim Merkezi vardiya planlarını bayrama göre düzenledi.

Ekip ve ekipmanlarını hazırladı. Ayrıca ALO 186, www.yesilirmakedas.com, YEDAŞ 186 Mobil Uygulama, 0530 1060 186 WhatsApp ve Bip Hattı ve sosyal medya kanalları ile müşterilerin arıza, sokak aydınlatma, elektrik kesintisi, kaçak elektrik kullanımı gibi şikayet ve taleplerini anında alarak ilgili ekiplere yönlendirecek.

Yatırım planlamaları kapsamında bakım onarım çalışmaları ile şebekenin yenilenmesi, yeni enerji tesislerinin devreye alınması amacıyla yapılan planlı elektrik kesintilerine bayram boyunca ara verecek. Ayrıca bayramı aileleri ve akrabaları ile geçirmek amacıyla memlekete gelen gurbetçilerin rahat etmesi için yaz boyunca kırsal şebeke yatırımlarına da ağırlık verdi. Yapılan tesis, şebeke yatırımlarıyla kırsalda tedarik sürekliliğinde önemli oranda iyileşme sağlandı.

“Kurban Bayramı tatilinde de ekip ve
ekipmanlarımızla görevimizin başındayız”


Müşterilerin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade eden YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Hizmet verdiğimiz alan temel ihtiyaçlarımızdan biri sayılıyor. Günlük hayatta kullandığımız pek çok araç gereç elektrikle çalışıyor. Özellikle yaz aylarında besinlerin sağlıkla saklanması için büyük önem taşıyor. Bu sebeple Kurban Bayramı öncesinde yaz boyu, şebeke yapısının ve dağıtım binalarının bakım onarım çalışmalarını yaptık. Müşterilerimize bayramda da sürekli elektrik enerjisi sunmak için saha, çağrı merkezi, şebeke yönetim merkezi çalışanlarımızla 7 gün 24 saat görev başında olacağız. İzleme sistemleri, çağrı merkezi ve diğer kanallar üzerinden gelen bildirimler doğrultusunda en yakın ekibi yönlendirerek arızanın giderilmesini sağlayacağız. Bu vesileyle tüm İslam aleminin, birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, herkesin huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesini dilerim” dedi.

İHA


Son Güncelleme: 24.08.2017 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165