Teknoloji Zirvesi'nde İskilip farkı

Teknoloji Zirvesi'nde İskilip'in projesi dikkat çekti

19 Kasım 2017 Pazar 22:11
Teknoloji Zirvesi'nde İskilip farkı

Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ne katılan İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik öğretmeni Dr. Bayram Gökbulut’un projesi ilgi odağı oldu.

17-18 Kasım 2017 tarihinde Ankara'da düzenlenen zirvede, Dr. Bayram Gökbulut tarafından sunulan Öğrenci Devamsızlıklarının Azaltılmasına Yönelik Elektronik Yoklama Projesi büyük ilgi gördü.

Milli Eğitim Bakanlığı, teknoloji geliştiren sektör temsilcileri ile öğrenci ve öğretmenleri oyun tabanlı öğrenme, kodlama, eğitsel oyun, eğitimde mobil öğrenme konuları ile FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde buluşturdu.

Bu sene üçüncüsü düzenlenen zirvede 28 oturum, 4 panel ve 50 atölye çalışması ve 155 konuşmacının yer aldı. İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik öğretmeni Dr. Bayram Gökbulut’un geliştirdiği Öğrenci devamsızlıklarının azaltılmasına yönelik proje önerisi büyük ilgi gördü.

Son Güncelleme: 19.11.2017 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165