Ürün Güvenliği Haftası

Ürün Güvenliği Haftası'nda bir dizi etkinlik düzenlenecek

11 Ekim 2017 Çarşamba 22:29
Ürün Güvenliği Haftası

Bilim Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü, bu yıl 16-20 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ürün Güvenliği Haftası kapsamında ürün güvenliği, PGD faaliyetleri ve bu kapsamda gerçekleştirilen denetimler
  konusunda farkındalığın arttırılması, bu faaliyetlerin öneminin vatandaşlarımıza aktarılması amacıyla etkinlikler düzenleyecek.

Etkinlikler kapsamında Valilik ziyareti, basın açıklaması,tv, buzdolabı, çamaşır makinesi vb., enerji etiketlemesi konusunda ilgili ticaret ve sanayi odaları ile esnaf temsilcileri ziyareti, okullarda tanıtım bilgilendirme toplantıları,asansör üretici firmalarla görüşme, sosyal kurumların yöneticileri ile yangın söndürücüler konusunda bilgilendirme yapılacak.








Son Güncelleme: 12.10.2017 06:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.