Yabacıoğlu ve Güzel ailelerinin mutlu günü

Muhammed Emin Yabacıoğlu ile Elif Beyza Güzel düzenlenen düğün töreniyle evlendi.

31 Ağustos 2019 Cumartesi 19:16
Yabacıoğlu ve Güzel ailelerinin mutlu günü

Çorum eski Belediye Başkan Yardımcılarından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Destek Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Yabacıoğlu’nun oğlu TAİ’de Mühendis olarak görev yapan Muhammed Emin Yabacıoğlu ile Ankara Güzel İş Plastik A.Ş. Yöneticisi Burhan Güzel’in kızı Elif Beyza evlendi.

Sıddıka ve Ahmet Yabacıoğlu çiftinin oğulları Muhammed Emin Yabacıoğlu, Betül ve Burhan Güzel çiftinin kızı Elif Beyz’nın düğün töreni bugün Yıldız Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Genç çiftin düğün törenine; AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, daire müdürleri, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra şehir dışından KYK Samsun İl Müdürü İsmail Kasapoğlu, Ordu İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu, Samsun Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, Samsun Canik Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Çıngıl, TEAŞ Genel Müdür Yardımcıları Ethem Çeker ve Murat Tokat, EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı ile çok sayıda davetli katıldı.

Muhammed Emin Yabacıoğlu ile Elif Beyza Güzel’in nikahını Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın kıydı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalçın 2019-08-31 20:22:35

Bunlar habermi boş işler

banner165