10 derece daha düşecek

Meteoroloji tarafından açıklanan son bilgilere göre, yurt genelinde hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek.

17 Ocak 2021 Pazar 22:30
10 derece daha düşecek

Tüm yurt genelinde etkisini sürdüren soğuk hava devam edecek mi sorusu merak ediliyor.

Meteoroloji tarafından açıklanan son bilgilere göre yeni haftada da soğuk hava devam edecek ve ülke genelinde hava durumunun mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Ankara Valiliği'nden kar yağışı için flaş bir uyarı geldi. İşte Türkiye'nin hava tahmin raporu.

Kar uzun zaman sonra etkisini birçok ilde gösterdi. Hava sıcaklıkları eksi derecede ölçüldü. Yeni haftada da bu durum devam edecek.
Sıcaklıkların kuzeybatı bölgelerden başlayarak daha da düşeceği ve ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin de altına düşmesiyle birlikte, Karadeniz, Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde hafif, Marmara bölge genelinde orta, diğer yerlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Perşembe günü yurt genelinde hava sıcaklığının artması bekleniyor.

ÇORUM’DA HAVA DURUMU

Çorum’da pazar gecesinden itibaren bugün gün boyu kar yağışı beklenirken, hava sıcaklığı gündüz 2, gece -6 derece, yarın gündüz -3, gece -16 derece, Çarşamba günü gündüz -3, gece -13, Perşembe günü gündüz 0, gece -12 derece, Cuma günü gündüz -3, gece sıcaklığı -7 derece olacak.

Son Güncelleme: 18.01.2021 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.