1000 TL ödüllü pilav yeme yarışması

Çorum’da bir işletmeci tarafından 1000 TL ödüllü pilav yeme yarışması düzenlendi.

22 Ağustos 2022 Pazartesi 12:23
1000 TL ödüllü pilav yeme yarışması

Çorum’da bir işletmeci tarafından düzenlenen ödüllü pilav yeme yarışmasında, bin lira ödülü kazanmak isteyen vatandaşlar 10 porsiyon tavuklu pilavı bitirebilmek için kıyasıya yarıştı.

Çorum'da faaliyet gösteren bir işletmeci tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen pilav yeme yarışması, bu yıl yeniden gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan vatandaşlar bin TL'yi kazanabilmek için 10 porsiyon tavuklu pilavı bitirmeye çalıştı. Renkli görüntülere sahne olan yarışmaya katılan vatandaşlar, 10 porsiyon pilav yemeyi başaramadı.

İşletmeci Burak Karaca, 9 yıldır geleneksel olarak yarışmayı düzenlediklerini belirterek, “Her yarışmada para ödülü veriyoruz. Bu yarışmamız biraz kolay. Çünkü daha önceki yarışmalarda rekor denemelerinin geçilmesini istiyorduk. Bu sefer 10 porsiyon pilav yiyen herkese para vereceğiz. Yarışmacıların 10 pilav yiyerek 10 içecek içmesi gerekiyor. Geri dönüşümler çok güzel. Herkes katılmak istiyor. Her hafta yarışma yapmayı planlıyoruz. 10 pilav yiyen herkese bin lira ödül vereceğiz” dedi.


İHA

Son Güncelleme: 22.08.2022 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2022-08-22 13:39:21

Abi bu haber de İHA'dan mı çekiliyor? E siz sadece taşra köşe yazarları gazetesi misiniz? Şu haberi gidip kendiniz de yapamıyor musunuz? Baba yapmayın artık ya...

banner165