2 gündür kayıp, her yerde aranıyor

75 yaşındaki Hacı Osman Kayalı'dan ailesi iki gündür haber alamıyor. Kaybolduğu anlaşılan Kayalı her yerde aranıyor

13 Haziran 2018 Çarşamba 11:02
2 gündür kayıp, her yerde aranıyor

Çorum’da 75 yaşındaki Hacı Osman Kayalı isimli yaşlı adamdan iki gündür haber alınamıyor.

Ulukavak Mahallesi İkbal Evleri civarında ikamet eden Hacı Osman Kayalı, her gün namaz kılmak için Ulu Camii’ne gidip geliyordu. Ailesi de yaşlı adam ile cep telefonu aracılığı ile iletişim kuruyordu. Dün yine namaz için evden çıkan Hası Osman Kayalı’yı arayan ailesi cep telefonundan kendisine ulaşamayınca endişelenmeye başladı. Rahatsızlığı bulunan yaşlı adamı aramaya başlayan aile, gidebileceğini her yeri kontrol etti. Yaşlı adamı bulamayan aile fertleri durumu polise bildirdi. Polis, üzerinde beyaz yelek ve siyah şapka bulunan Hacı Osman Kayalı’yı her yerde arıyor. Cep telefonu sinyali en son Buharaevler Mahallesi’nde tespit edilen Hacı Osman Kayalı’yı görenlerin polise bildirmesi istendi.

Son Güncelleme: 14.06.2018 03:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Belma 2020-01-03 18:45:49

Bn otobüs durağına gderken yolda gördüm tarifteki kişiyi. Sağa sola bakınıp duruyordu. Braz korkulu şekilde bakıyordu. Brisi peşin de takip ediyor oda on dan kaçmaya çalışır gbi hali vardı endişe korku vardı sert sert baktı.Bn bilmediğim iç in kaybolduğunu şaşırdm niye böyle sert bakıyor bu dede dedim