20 gün sonra bitecek

Çorum Belediyesi Ata Caddesi'nde alt yapı ve asfalt, Küçük Sanayi Sitesi'nde 1000 metrelik yolda yenileme yapıyor. Başkan Gül, çalışmaları yerinde inceledi.

12 Temmuz 2018 Perşembe 18:04
20 gün sonra bitecek

Belediye Başkanı Zeki Gül alt yapı çalışmaları devam eden Ata Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve Fen İşleri Müdürü Miktad Yıldırım ile birlikte devam eden su ve kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Gül, 1100 metrelik bir alanda çalışma yapıldığını, çalışmaların 9 gündür devam ettiğini ve 500 metrelik bölümün tamamlandığını ifade etti. 20 gün gibi bir sürede çalışmanın tamamlanmasının planlandığını dile getiren Gül “Yaptığımız çalışmalar esnasında ister istemez hem trafik konusunda hem de tozla ilgili sıkıntılar olacaktır. Bizim bu yaptığımız çalışma 40-50 yıl vatandaşlarımızı rahat ettirecek bir çalışmadır. Yaptığımız bu çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza rahatsızlık veriyorsak özür dileriz ancak bu anlayışı da vatandaşlarımızdan bekliyoruz. Bu yaptığımız çok ciddi bir çalışmadır. Önümüzdeki süreçte Ata Caddesi’nde bulunan esnaflarımızı vatandaşlarımızı rahat ettirebilmek için biz elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Biz vatandaşımıza katkı sağlayacak, onların refahını artıracak çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ata Caddesi’nde ki çalışmamızı da 20 gün içerisinde bitirmiş olacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Gül, incelemenin ardından ise Ata Caddesi’nde yer alan esnafla kısa süreli sohbet etti.

KÜÇÜK SANAYİ CADDESİ YENİLENİYOR

Belediye Başkanı Zeki Gül, Küçük Sanayi Caddesi üzerinde başlatılan yol kazı ve dolgu çalışmalarını yerinde inceledi.

Küçük Sanayi Caddesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Gül, yolun üzerine sadece asfalt atarak kapatmadıklarını, yapılan çalışma ile hem kazı hem dolgu hem de asfalt serim işlemi yaparak uzun yıllar sağlam şekilde kalabilecek yollar yapıldığına dikkat çekti.

Başkan Gül şöyle devam etti; “Küçük Sanayi Sitesi’ndeki caddemizde yaklaşık bin metrelik bir çalışma yapacağız. Burada hafriyatta kazı yapan ekiplerimiz 7650 metreküp malzemeyi taşıdılar. Buraya stabilize dolgumuz 10.200 metreküptür. Mekanik 3 bin ton, 2.150 ton asfaltın yanı sıra bordür çalışması yapılacaktır. Biz bir yol yaptığımız zaman sadece asfalt dökmüyoruz. Yolun altında bulunan yumuşak malzemeyi alıyoruz, tekrar dolgu malzemesi yapıyoruz. Yani bu yolu süslemek yerine yolu en sağlam şekilde yapmak adına ne yapılması gerekiyorsa o çalışmayı yaptığımızı vatandaşlarımızın bilmesi gerekir. Bizim yollarımız asfalt standartlarının alt yapısı ve üst yapısıyla birlikte en iyi şekilde yapılıyor. Çorum Belediyemizin bu çalışmaları vatandaşlarımıza hizmet noktasında hız kesmeden devam edecektir” dedi.

DUYARLILIĞA TEŞEKKÜR

Yesevi Yardım Derneği Başkanı Mahmut Cömert ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Yesevi Derneği ve yönetim kurulu üyeleri, Alaca İmam Hatip Lisesi ve Yesevi Yardım hareketinin önderliğinde ramazan ayı içerisinde başlattıkları Doğu Guta’ya yardım hareketine duyarsız kalmayan ve yardım elini uzatan Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yesevi Yardım Derneği Başkanı Mahmut Cömert yaptığı konuşmada, “Çorum Belediyesi Arakan’a yardım kolileri gönderdi. Bunun yanında bambu evler yaptırdı. Biz de Suriye, Arakan ve Makedonya’daki kardeşlerimizin Başkanımıza selamını getirdik. Belediye Başkanımıza yardımları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hem Türkiye’de hem de gönül coğrafyamızdaki mazlum insanlara yapılan yardımların gerekliliğini ve önemini vurguladı.

Yesevi Yardım Derneği Başkanı Mahmut Cömert, Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür plaketi verdi.

Son Güncelleme: 12.07.2018 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.