3 bölge dışında her yer yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısına göre, 3 bölge dışında yurt genelinde yağış var.

21 Şubat 2020 Cuma 10:41
3 bölge dışında her yer yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısına göre, Türkiye'de 3 bölge dışında tüm yurtta yağış görülecek. Yağışların özellikle Akdeniz bölgesinde şiddetli olması bekleniyor. Vatandaşların sel ve taşkınlara karşı dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıda bulunuldu.

Yurdumuz yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdi. Yağışların önemli bir kısmı yağmur şeklinde görülecek. Özellikle Akdeniz bölgesi için kırmızı alarm verildi. Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Bingöl, Muş ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz'in kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Afyonkarahisar, Kütahya, Sivas, Bingöl ve Muş çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 21.02.2020 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.