3 semt pazarı arife günü açık

Çorum’da Ramazan Bayramı nedeniyle 3 ayrı semt pazarı arife günü açık olacak.

20 Nisan 2023 Perşembe 00:06
3 semt pazarı arife günü açık

Çorum’da Ramazan Bayramı nedeniyle 3 ayrı semt pazarı arife günü açık olacak.

Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Ramazan Bayramı münasebetiyle Perşembe günü kentte 3 semt pazarının kurulacağını söyledi.

Cumartesi Pazarı, Cuma Pazarı ve Perşembe Pazarı’nın açık olacağını duyuran Erdoğan, vatandaşların alışverişlerini bayram öncesi yapması için bu kolaylığı sağladıklarını belirterek, şimdiden tüm Çorum halkının, esnafların ve oda üyelerinin mübarek bayramını kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ba 2023-04-20 02:11:24

Belediyenin Zabita ekiplerince bu pazarcilara bi ceki duzen verilmesi lazim, tezgahin onu baska arkasi baska. Kesinlikle musteriye gosterilen urun verilmiyor sanki musteri eksik para veriyor, alel acele posetin agzi baglanmalar argo konusmalar saygisiz seviyesiz daha neler neler. Diger illerde de pazara gidenler bilir Çorumlu pazarcilarin esnaflikla alakalarinin olmadigini!

Avatar
2023-04-20 11:54:55

Sayın başkan Çorum pazarların dan meyve sebze almaya korkuyoruz lütfen bu konuya bir çeki düzen verilmesi lazım tezgahın önü farklı arkası farklı tezgaha bakıp alıyoruz el çabukluğu ile poşeti ıyıce bağlıyorlar eve geldiğimizde çoğu nu çöpe atıyıruz bu yüzden bunları yapanlara hakkımızı helal etmiyoruz

Avatar
Vatandaş 2023-04-20 09:18:06

Bu pazarcılara bağırmak yasak olmalı.