300 bin çiçekle rengarenk bir Çorum

Çorum Belediyesi’nin, Kurban Bayramı öncesi Çorum’u rengârenk çiçeklerle donatacağı bildirildi.

09 Ekim 2013 Çarşamba 15:25
 300 bin çiçekle rengarenk bir Çorum


Çorum Belediyesi’nin, Kurban Bayramı öncesi Çorum’u rengârenk çiçeklerle donatacağı bildirildi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamada, kent içinde yeşil alanlara renk renk çiçeklerle ayrı bir hava kattığı belirtilen Çorum Belediyesi’nin, mevsimlik çiçek dikim çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Kış sezonunda 300 bin çiçek dikmeyi hedefleyen Çorum Belediyesi’nin, bayram öncesi 180 bin çiçeği dikmek için yoğun çaba sarf ettiği dile getirildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’un Kurban Bayramı’nda rengarenk çiçeklerle donatılacağını belirterek, “Kış şartlarına uygun mevsimlik çiçek dikim çalışmalarımız başta Gazi, İnönü Caddeleri, Yunus Emre Parkı, Piri Baba Parkı, Milönü Kavşağı, Abide Kavşağı, 23 Nisan Kavşağı ve Yazıç
arşı olmak üzere Çorum’un dört bir yanında devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi 180 bin çiçek toprakla buluşacak. Bayram sonrası da yine 120 bin çiçek daha dikmeyi hedefliyoruz” dedi.








Son Güncelleme: 09.10.2013 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H.E 2013-10-11 15:35:04

belediye nin bu çalişmasini kutluyoruz