35 haneli köyde tekbaşına

Kargı Göletdere köyüne bağlı Fadıloğlu mahallesinde sadece 1 kişi yaşıyor.

26 Ocak 2014 Pazar 12:53
 35 haneli köyde tekbaşına


Kargı Göletdere köyüne bağlı Fadıloğlu mahallesinde sadece 1 kişi yaşıyor. Kargı ilçesine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Göletdere köyünün Fadıloğlu mahallesinde 35 hane bulunmasına rağmen, nüfusu 1 erkek şahıs, yaklaşık 45 kedi ve köpekten oluşuyor.


HEM KÖYE HEM DE SOKAKTAKİ HAYVANLARA BEKÇİLİK YAPIYOR

Hayalet köyde kimsenin kalmamasıyla birlikte sokak hayvanları sahipsiz kalırken, yalnız yaşayan Musa Coşkun adeta hem köye, hem de sokaktaki hayvanlara bekçilik yapıyor.

Köyde kendisinin dışında 45'e yakın kedi ve köpek bulunduğunu dile getiren Coşkun, hayvanların aç kaldıkları için gece evine girdiklerini belirtti.


'YARDIM GELSE İYİ OLACAK'

Elinden geldiğince kendi yiyeceklerini aç kalan hayvanlarla paylaştığını belirten Coşkun, "Artık maddi durumum buna da elvermiyor. Benim de sağlık sorunlarım bulunuyor. Köyde 15 köpek, 30 kedi var hepsi aç ve bakımsız. Hayvanların bu hali bize üzüntü veriyor. Yardım gelse iyi olacak. Eğer yardım gelmeyecekse bu hayvanlar toplatılsın. Evimin kapısının kilidi olmadığı için gece bu hayvanlar evime giriyor zor durumda kalıyorum. Bu hayvanlar evimde yatıyor. Kedi ve köpekler zor durumda, artık bu hayvanlara yiyecek bulmakta zorlanıyoruz yetkililerden bu hayvanlara yardım etmelerini istiyoruz, yardım edilmezse bu hayvanlar açlıktan ölecek" dedi.







İHA

Son Güncelleme: 26.01.2014 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ceren 2014-02-02 21:59:07

sayın yetkili, bu habere umarım inanmamış sınızdır. yok böyle bir şey. yok hayalet köymüş yok tek başına yaşıyormuş.. reklam kokan hareketler bunlar. yalan haber bunlar. göletdere köyü muhtarı hüseyin akkuş ve eski muhtar kadir şenel nerede yaşıyormuş acaba hiç sordunuz mu ? kim yazar böyle yalan haberleri ? insanlar niye yalan peşinde ter akıtırlar ? belediyeyi, kaymakamlığı kandırırlar, insanların temiz duygularını sömürürler.. ben göletdere köylym ve köyümüzde böyle hayalet bir mahalle yok. sadece kış aylarında azalan bir nüfus var hepsi o kadar. eski ve yeni muhtar hangi mahallede yaşıyor bir araştırsınlar bakalım..

Avatar
celal 2020-07-12 10:00:49

hayalet köy mü ?