400 bin dolar AFAD’a, 80 bin dolar Çorum’a

Kazakistan Saligali Urpak (Salih Nesil) Vakfı, deprem yaralarının sarılması için AFAD'a 400 bin dolar, Çorum'a 80 bin dolar destek verdi.

22 Şubat 2023 Çarşamba 13:31
400 bin dolar AFAD’a, 80 bin dolar Çorum’a

Deprem yaralarını sarmak üzere seferber olan Kazakistan Saligali Urpak (Salih Nesil) Vakfı, Hitit Üniversitesi’nden sonra Çorum Belediyesi ile de protokol imzaladı.

Kazakistan’dan gelen Saligali Urpak Vakfı ile Hayır Çarşısı ve kentte yaşayan depremzede ailelere yapacakları bağış için protokol imzalandı.

Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü ve Turhan Candan’ın hazır bulunduğu protokol imza töreninde, Çorum’da misafir olan depremzede aileler, hayır çarşısı için 40 bin dolar, depremzede öğrenciler için 40 bin dolar, AFAD’a ise 400 bin dolar olmak üzere toplam 480 bin dolar yardım yapıldığı duyuruldu.

Son Güncelleme: 22.02.2023 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.