43 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yurdun büyük bir bölümü için son dakika uyarısı geldi. Yağış beklenen 43 il arasında Çorum da var.

11 Aralık 2020 Cuma 00:00
43 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yurdun büyük bir bölümü için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, birçok ilin yanı sıra Marmara Bölgesi'nde yer alan, Yalova, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli, Kırklareli, İstanbul, Edirne, Çanakkale, Bursa, Bilecik ve Balıkesir için sağanak uyarısı yapıldı. Ayrıca, Çok şiddetli yağış, sel ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte türkiye geneli hava durumu...
Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya'nın doğu ilçeleri ile Anamur çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım uyarısı yaparak turuncu alarm verdi. Marmara'nın güneyi, Kıyı ve Güney Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde ise fırtınaya karşı çatı, ağaç, direk devrilmesi uyarısı yapıldı.

SEL UYARISI

Yağışların; Çanakkale’nin güney ilçeleri, İzmir, Aydın, Manisa, Muğla ve Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli(21-50 kg/m2), Antalya’nın doğu ilçeleri ile Anamur çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kg/m2)olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

MARMARA BÖLGESİ'NDE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara Bölgesi'nde yer alan, Yalova, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli, Kırklareli, İstanbul, Edirne, Çanakkale, Bursa, Bilecik ve Balıkesir için sağanak uyarısı yapıldı.

EGE VE BATI AKDENİZ DE SAĞANAK BEKLENİYOR

Ege Bölgesi'ndeki Afyon, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak ile Batı Akdeniz'de yer alan Antalya, Isparta ve Burdur'da sağanak etkili olacak.

İÇ ANADOLU'DA SİVAS HARİÇ KUVVETLİ SAĞANAK ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji, İç Anadolu Bölgesi'nde de Sivas hariç; Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat'ta sağanak yağış beklendiğini açıkladı.Ayrıca, Mersin, Adana ve Çorum çevreleri için de kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı.
Haber7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2020-12-11 14:32:32

Rabbim iyisini bilir, açlığını susuzlukla ve hastalıkla terbiye etme yarabbim bizleri. Ama hayvanlar insanlardan daha temiz. Bizleri kibirli yöneticilerden, menfaatçilerden koru yarabbim, yine sana sığınıyoruz. Rabbim bol yağmurlar bol karlar ver yarabbim.

Avatar
Gardaşım 2020-12-12 23:40:12

Hüseyin duaların k

Avatar
PerhizTurşu 2020-12-12 23:43:15

Eveet yağsa da yağmasa da hoş.Hoş olmayan tüm iyiliği başkasından bekleyen iyilikseverlerin çok olması efendim.

banner165