500 Ülkücü Şehitlik'te

Çorum Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Şehitlik'i ziyaret ederek şehitlerimiz için dua etti

04 Aralık 2017 Pazartesi 16:08
500 Ülkücü Şehitlik'te

Çorum Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi 500 bozkurtla Şehitlik’i ziyaret etti.
Kur’an tilavetinin ardından bir konuşma yapan Ortaöğretim Birim Başkanı Gani Koçak, tarihin şanlı sayfalarında yerini alan, cennet vatan için canlarından geçen aziz şehitlerin şehitlerin huzurunda kucaklaşmak için toplandıklarını söyledi.
Koçak, konuşmasının devamında şöyle dedi; “Türkiye devletinin bağımsızlığı, vatanın dirliği, milletin birliği için canından geçen kahramanlarımız her an aklımızdadır, yanımızdadır. Ülkücü gençlik şehitlerine ve onların kıymetli emanetlerine canı pahasına sahip çıkacaktır, çıkmaktadır. Çünkü onlar; biz bugün burada olalım diye gözlerini kırpmadan can vermiş, bize ağır bir sorumluluk yüklemiştir.

Ülkücü gençlik bunun farkındadır ve herkes emin olsun ki her ülkücü bir şehit adayıdır. Yiğit Bozkurtlar şehitlerimizin bizlere yüklediği sorumluluk gece gündüz demeden çalışarak en iyi ve en güzeli mensubu olmaktan şeref duyduğumuz yüce Türk milletinin hizmetine sunmaktır.
Bizler de şanlı ecdadın açtığı yolda, bilge liderimizin gösterdiği ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine ulaşmak için kanımızın son damlasına kadar çalışacağız ve mutlaka başaracağız.


Kardeşlerim millet, vatan, devlet ve iman aşkı bizi bir arada tutan yegane güçtür. Bu kutsalları için can vermek inanmış bir Müslüman Türk için erişilecek en yüce makam, en ulvi mertebedir. Bu makam peygamber efendimize komşu şehitlik makamıdır tüm samimiyetimle söylemek isterim ki burada bulunan her kardeşim o makamın sevdalısıdır.

Aziz şehitlerimiz rahat uyusunlar vatan nöbeti ülkücü gençliktedir. Haine verilecek en güzel cevap ülkücü gençliktir.
Bölücülerin karşısındaki siperde ülkücü gençlik vardır. Bin yıllık kardeşliğin harcı ülkücü gençliktir.

Görevimizin bilincinde sorumluluğumuzun farkındayız. Biz biliyor ve inanıyoruz. Yolumuz uzun, yükümüz ağır, zafer inandığımız kadar yakındır. Bu duygularla aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyor Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum.”

Son Güncelleme: 04.12.2017 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165