571 çocuğa bayramlık

Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 571 çocuğa bayramlık kıyafet hediye edildi.

05 Ağustos 2019 Pazartesi 12:56
571 çocuğa bayramlık

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde 571 çocuğa bayramlık kıyafet hediye etti.

Velipaşa Konağı’nda yapılan programda çocuklarla yakından ilgilenen ve bayramlık kıyafetleri dağıtan Aşgın, yaklaşan kurban bayramı öncesinde çocukları sevindirmenin huzuru içerinde olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Peygamber efendimizin doğum yılı olan 571'den hareketle 571 evladımıza T-shirt, pantolon, aydakkabı, çorap ve sweet olmak üzere toplam 5 parça kıyafet hediye ediyoruz. Bayram öncesi onların gönüllerini almak, rızasını almak istiyoruz. İnşallah böyle de oluyor. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı, evlatlarımızın sevinci bizim sevincimiz. Önümüzdeki yıl sayıyı daha da artırmayı planlıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi, onların bu mutluluğuna şahit olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Verdiğimiz bu küçük hediyelerle onların yüzünün güldüğünü görmek bizler için en güzel bayram hediyesi” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Biraz daha vakit 2019-08-05 13:19:31

şu ihtiyaç sahibi insanları bi de reklam yüzü yapmasak 'ne olur acaba. Çocuklar ve ya yakınları bunu gördüğünde 'ne düşünür nasıl bir psikolojiye bürünür? hiç düşünmez olduk böyle şeyleri. Reklam yapmaktaki resim çektirmekteki amaç nedir orası da ayrı bir soru.

Avatar
Y A Z I K 2019-08-05 22:32:04

Bu çocukları rencide etmiyor mu?
Lütfen biraz empati. Birileri medyatik olup , böbürlenirler bu garipler ?.
O çocukların yerinde sen ben, senin benim çocukları da olabilirdi.
MUTLUMUSUN BAŞKANIM !

banner165