58 yaşında hafız oldu

Hayreddin Karaman Kuran Kursu Öğreticilerinden İsmail Çelik, 58 yaşında hafız oldu.

27 Ağustos 2020 Perşembe 14:48
58 yaşında hafız oldu

Çorum İl Müftülüğü Hayreddin Karaman Kuran Kursu Öğreticilerinden İsmail Çelik, 58 yaşında hafız olmanın sevincini yaşadı.

HAFIZLIK BELGESİNİ MÜFTÜ VERDİ

Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, 58 yaşında hafızlık belgesini almaya hak kazanan Kuran Kursu Öğreticisi İsmail Çelik’i tebrik ederek Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen Hafızlık Belgesini makamında takdim etti.
Görev yaptığı Hayreddin Karaman Hafızlık Proje Erkek Kuran Kursu’nda bugüne kadar pek çok öğrenci yetiştiren Çelik, Kuran muhafızları arasında yerini aldı.

Yaklaşık 10 yıl önce hafız olmaya karar veren İsmail Çelik, ailesi ve arkadaşlarının desteğiyle 8 ay gibi bir sürede hafızlığını tamamladı.

Mesleğinde 35 yılı geride bırakan ve ‘Öğrenmenin Yaşı Yoktur!’diyen Çelik, başarısıyla herkese örnek oldu. Kuran Kursu Öğreticisi olarak gündüzleri öğrencilerini dinleyen Çelik, akşamları ise kendi ezberlerini eşine dinleterek hedefine azmi ile ulaşmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Demirel 2020-08-27 18:16:30

Arkadaşımız İsmail hocam azim karaliik ve sabırla bir başarı sergiledi. Genelde herkese özelde öğrencilerimize model olması duası ile tebrik ediyor Kuranın hayat programını yasamada rahminden başarılar diliyorum.

Avatar
Adem Demirkan 2020-08-27 20:28:21

MaşAllah. Allah Kuran ahlakı versin.