58 yıllık şoföre vefa

Yürümekte zorluk çeken 89 yaşındaki Mecit Bendaz’ın akülü araç isteği geri çevrilmedi.

12 Eylül 2020 Cumartesi 13:24
58 yıllık şoföre vefa

Yürümekte zorluk çeken 89 yaşındaki Mecit Bendaz’ın akülü araç isteği geri çevrilmedi. 58 yıl kamyon şoförlüğü yapan Mecit Bendaz, yürümekte zorluk çektiğini belirterek, akülü araç için Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’na başvurdu. Oda Başkanı Tahsin Şahin’in durumu Vali Mustafa Çiftçi’ye bildirmesi üzerine Mecit amca çok istediği akülü aracına kavuştu.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile birlikte Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret eden 89 yaşındaki Mecit Bandaz’ın Vali Çiftçi’ye teşekkür etti. Yürümekte zorluk çektiğini ve bu akülü aracın kendisi için çok önemli olduğunu belirtenn Bendaz; ‘’68 senelik ehliyetim var. 58 sene direksiyon başında oturdum. Çok şükür kazasız belasız bugüne geldim. Şimdi emekliyim. 20 sene önce şoförlüğü bıraktım. Sayın başkanımız Tahsin Şahin de çok iyi bir arkadaşımız. Herşeyimize yardımı oluyor. Yaşımız itibariyle yürümekte çok zorluklar yaşıyorum. Çorum Şoförler Odası Başkanımız Tahsin Şahin’e bu konuda birşeyler yapabilir miyiz diye sordum. O da sağolsun hemen sayın valimize ulaşarak durumuzu bildirdi. Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi bey akülü araç konumuz ile yakından ilgilenerek hemen gerekli desteği sağladı ve bu aracı bize münasip gördü. Biz de teşekkür etmek için kendisini ziyaret ettik. Allah devletimize zeval vermesin’’ dedi.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de, “Mecit amcamız şükür biraz yürüyebiliyor. Fakat kısa bir süre yürüdüğü zaman rahatsızlanabiliyor. Akülü araç talebi oldu. Sayın Valimize durumu bildirdik. Sayın valimiz de bizleri kırmadı. Mecit amcamızın isteğini yerine getirdi. Bugün de vali beye teşekkür etmek için bir ziyarette bulunduk. Kendisinden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.09.2020 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nam-ı diğer KARA MECİD 2020-09-12 19:04:55

Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin Mecid Ağabeyimize.Sebep olanlardan Allah razi olsun.

Avatar
Eğitimci 2020-09-12 22:04:02

Adam gibi adam sayın valimiz keşke çorumdan hiç gitmese emekli oluncafa çorumda kalsa çorumun böyle bir kanaat önderine ihtiyacı var