6 gün 11 saat asfalt

Çorum Belediyesi Çamlık Caddesi'ni sil baştan yenilerken, şehrin değişik bölgelerinde sathi kaplama yapıyor.

12 Temmuz 2018 Perşembe 14:38
6 gün 11 saat asfalt

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eski hastane yanında bulunan Çamlık Caddesi’nde yenileme çalışmalarını tamamladı.

Çorum Belediyesi’nin şehir genelinde yaptığı asfalt çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, "2018 yılı asfalt sezonunu verimli şekilde geçireceğiz. Bunun için ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Yol ekibinde çalışan personellerimiz haftanın 6 gününde 11 saat çalışma yapıyorlar" dedi.

Daha önce bu bölgede trafiği rahatlatmak için Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ni Gazi Caddesine bağlayan ara yolu açtıklarını hatırlatan Zahir, "vatandaşlarımız bundan sonra Çamlık Caddesi üzerinden Bahabey Mesire alanına ve Şehitliğe rahatlıkla ve konforlu bir şekilde ulaşacaklar" dedi.

Çamlık Caddesindeki yenilemeler hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir,"İlk önce kaldırımları yenilediğimiz caddemizin daha sonra asfalt serimini gerçekleştirdik. Uzunluğu 910 metre genişliği ise 11,5 metre olan caddemize 7 bin ton mekanik 3 bin 100 ton da asfalt serimi yaptık" dedi.

30 KİLOMETRE SATHİ KAPLAMA

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç duyulan bölgelerde sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların yol sorununu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrin farklı bölgelerinde kazı,dolgu,mekanik ve asfalt serim çalışmalarını sürdürürken sathi kaplama ekiplerimiz de imara açılan bölgelerde vatandaşların arsa ve mülklerine daha kolay ulaşabilmesi için sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Buharaevler 40,41 ve 47.sokaklarda bulunan bölgelerde ve İbrahim Çayırı bölgesinde sathi kaplama çalışmalarını tamamladıklarını aktaran Zahir, "toplam 2800 metre uzunluğunda olan 2 şeritli yollarımıza 2 kat sathi kaplama çalışması yaptık.2018 yılı içerisinde de 30 km uzunluğunda sathi kaplama yapmayı planladık. İnşallah sezon sonu gelmeden bu çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

Son Güncelleme: 12.07.2018 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165