7 il için uyarı

Meteoroloji tarafından hava tahmin raporu yayımlandı, Çorum çevreleri yağışlı.

26 Şubat 2022 Cumartesi 21:10
7 il için uyarı

Son dakika haberine göre; Meteoroloji tarafından hava tahmin raporu yayımlandı Yayımlanan rapora göre, mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Çorum ve Amasya çevreleri yağışlı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Çorum, Amasya, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin, öğleden sonra Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Akdeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege'de gök gürültülü sağanak, bu akşam saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Çorum ve Amasya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, doğusunun iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.