8 dairelik sosyal tesis depremzedelere

Çorum’un İskilip ilçesinde atıl bulunan 8 dairelik sosyal tesis depremzedelere tahsis edilecek.

22 Şubat 2023 Çarşamba 14:13
8 dairelik sosyal tesis depremzedelere

Çorum’un İskilip ilçesinde, afet bölgesinden tahliyesi yapılan depremzedelerin barınma sorununun kalıcı olarak çözülmesi için çalışmalar devam ediyor.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatlarıyla mülkiyeti belediyeye ait olan ancak bir süredir atıl vaziyette duran 8 daireden oluşan sosyal tesislerin bakım ve onarımının yapılarak depremzedelere tahsis edilmesi için çalışma başlatıldı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, bölgeden tahliye edilen depremzedeler başta barınma olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında belediye olarak çalışmalarının devam ettiğini açıklayan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, “Geçmiş dönemlerde yaptırılan atıl vaziyette duran hastane üzenindeki belediye sosyal konutlarında hummalı bir şekilde çalışmaya başlandı. Misafirlerin uzun süreli barınma sorunlarını çözecek çalışmada; konutların bakım, onarım ve ısınma problemleri çözülüyor. Tadilatlar neticesinde ilçemizde daha fazla depremzede misafir ederek, yaraları sarılmaya devam edilecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2023-02-23 05:46:28

insanların güvenli kalmasını ve temel ihtiyaçlarına ulaşımını sağlayacak şekilde tasarlanan bölgeler nereler ? Belediyenin bir çalışması varmı?

banner165