% 91’i tamam, 15 günü kaldı, haydi kermese

SMA hastası Alp bebek için tedavi maliyetinin 91'i tamamlanırken, süre giderek kısalıyor. 1 Haziran'da (yarın) bir günlük kermese herkes davetli.

31 Mayıs 2022 Salı 19:59
% 91’i tamam, 15 günü kaldı, haydi kermese

SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden 6 aylık Çorumlu Alp bebeğin kampanyasının bitmesine çok az bir miktar kaldı.

Yapılan bağışlarla toplam paranın %91’ine ulaşılırken, 15 gün içerisinde kalan miktarın toplanması gerekiyor.

AHL PARK AVM ÖNÜNDE KERMES

AHL Park AVM önünde 1 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek 1 günlük kermes ile elde edilecek gelir sayesinde Alp’in ilacına kavuşmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Alp’in sağlık çalışanı olan baba Mustafa Keskin yaptığı açıklamada, “Oğlumun 15 günlük bir zamanı kaldı. 15 gün içinde 2.6 Milyon TL toplanması ve bir an önce oğlumun tedavisine başlanması gerekiyor, çünkü zamanla yarışıyoruz” dedi.

Baba Keskin, “Yapacağımız kermesin kalan miktara azda olsa katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Tüm hayırseverlerimize destekte bulunmaları için rica ediyorum. Ben tüm Çorum halkını yapacağımız bu 1 günlük kermese davet ediyorum”dedi.

Son Güncelleme: 31.05.2022 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.