'Açık Kapı' açıldı

Açık Kapı Projesi Çorum'da da hayata geçirildi.

16 Nisan 2018 Pazartesi 15:51
'Açık Kapı' açıldı

İçişleri Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu Açık Kapı Projesi Çorum'da da hayata geçirildi.

Yapılan açıklamaya göre, vatandaşların talep ve önerilerini alarak hızlı ve etkin şekilde çözmek için Açık Kapı Projesi başlatıldı.

Valilik Ek Bina giriş katında hizmet veren Valilik Açık Kapı Bürosu, bugün Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan başkanlığında törenle açıldı. Açılış töreninde daire amirleri de hazır bulundular.

Milletin Kapısı sloganıyla 81 ilde uygulanması planlanan projede eğitim verilen personeller görev alıyor. Açık Kapı bürolarında şikâyet ve talepler alınarak şehit yakını, gazi, engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlara mihmandarlık hizmeti de sunuluyor.

Valiliğimiz 1. Ek Binası giriş katında hizmete başlayacak olan Açık Kapı Bürosu, vatandaştan gelen tüm şikâyet ve talepleri dinleyerek elektronik ortamda ilgili kurumlara yönlendirecek. Ayrıca acikkapi.gov.tr adresinden bireysel olarak müracaat yapılabilecek. Başvurular kaydedildikten sonra cep telefonlarına mesaj yoluyla başvuru numarası gönderilecek.

Hizmetlerde vatandaş memnuniyetini arttırmayı amaçlayan proje kapsamında şikâyetlere 7 gün içinde cevap verilecek. Taleplerle ilgili yapılan çalışma ve sonuçlar vatandaşa mesaj yoluyla bildirilecek.

Son Güncelleme: 16.04.2018 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer faruk uysal 2018-04-16 21:19:50

Çok guzel