Acılarını paylaştı

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, ambulans kazasında hayatını kaybeden Mehmet Akif Akbaş’ın ailesini ziyaret etti

05 Ocak 2018 Cuma 17:17
Acılarını paylaştı

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık personeli Mehmet Akif Akbaş’ın ailesini ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Sungurlu’ya gelen AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık personeli Mehmet Akif Akbaş’ın ailesini ziyaret etti.

Akbaş’ın eşi Ayşe ve annesi Melek’e başsağlığı dileğinde bulunarak, acılarına ortak olan Milletvekili Ceritoğlu, ailenin her türlü istek ve ihtiyaçları için günün her saatinde kendisine ulaşılmasını istedi.

Mehmet Akif Akbaş’ın oğlu ile de yakından ilgilenen Ceritoğlu’na AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Milletvekili Ceritoğlu, daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 29.07.2018 01:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165