Acımız ve üzüntümüz çok büyük

AK Parti 23.24.25. Dönem Çorum Milletvekili Doç. Dr. Cahit Bağcı, Alaattin Uğur’ın vefatı üzerine açıklama yaptı.

01 Aralık 2020 Salı 01:51
Acımız ve üzüntümüz çok büyük

AK Parti 23.24.25. Dönem Çorum Milletvekili Doç. Dr. Cahit Bağcı, siyasetçi ve işadamı Alaattin Uğur’un vefatı üzerine taziye açıklaması yaptı.

Uzun yıllar birlikte siyaset yaptıkları Alaattin Uğur’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirten Bağcı, merhumun insancıl kişiliği, tez canlılığı ve Osmancık aşkı ile hemşehrilerinin sevgi ve saygısını kazandığını ifade etti.

Bağcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Uzun yıllar birlikte siyaset yaptığımız Osmancık ilçemiz eşrafından, Osmancık Belediyesi eski Meclis Üyesi değerli dostum ve arkadaşım Alaattin Uğur (Çöl)’ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Nevi şahsına münhasır ve insancıl kişiliği, tez canlılığı ve Osmancık aşkı ile hemşerilerimizin sevgi ve saygısını kazanmış, gönüllerinde yer etmişti. Birlikte çalıştığımız dönemde bitmez tükenmez enerjisine, taban siyasetine olan inancı ve güvenine ve siyasete kattığı değere şahidiz. Gece gündüz, yaz kış demedi bizi hiç yalnız bırakmadı, hep yanımızda ve destekçimiz oldu. Zamansız ayrılışı nedeniyle acımız ve üzüntümüz çok büyük. Osmancıklı hemşerilerimiz ve onunla yol ve dava arkadaşlığı yapan herkes onu çok özleyecek ve hiç unutmayacaklar. Alaattin kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum. Başta ailesi, akrabaları, dostları, tüm sevenleri ve Osmancıklı hemşerilerime başsağlığı diliyorum. Allah sabırla dayanma gücü versin. Varsa hakkımız helal olsun. Ruhu Şad mekânı Cennet olsun.”

Son Güncelleme: 01.12.2020 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.