Adım adım genişliyor

Cengiz Topel Caddesi'nde 20 metrelik yol 35 metreye çıkarılması için 37 işyeri yıkılırken alt yapı devam ediyor.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 18:48
Adım adım genişliyor

Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan 37 dükkânın kamulaştırılarak yıkılmasının ardından başlatılan yol genişletme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yapılan açıklamaya göre, Cengiz Topel Caddesi’nde dükkânların yıkımının ardından başlatılan su ve kanalizasyon hattı çalışmaları sona erdi. Su ve kanalizasyon çalışmalarının ardından yol yapım işine başlandı. Cengiz Topel’de 20 metre olan genişlik 35 metreye çıkartılacak. Caddenin genişletilmesiyle birlikte trafik de rahat bir nefes almış olacak. Belediye Başkanı Zeki Gül, Cengiz Topel Caddesi’nde Askeri Lojmanlardan itibaren 850 metrelik kısmı 35 metre genişliğe çıkaracaklarını ifade etti. Gül, caddede yapılan düzenleme ve genişletme çalışmalarının en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Ulaşımın kolaylaşması için Çorum’un dört bir yanında yol çalışmaların ara vermeden sürdürdüklerini belirten Gül, “Hatırlanacağı gibi Cengiz Topel Caddesi’nde yer alan dükkânları kamulaştırma işlemlerini tamamlamış ve ardından bu işyerlerinin yıkımını gerçekleştirmiştik. Yıkımın sona ermesi ile birlikte caddenin atık su, kanalizasyon ve su şebeke hatlarını yeniledik. Kazı çalışmalarımızın ardından dolgu ve asfaltlama işlerine başlayacağız. Bizim yapacağımız asfaltlama çalışmaları öncesinde ise elektrik tellerinin yer altına alınma işlemleri yapılacak. Caddemiz trafiği yoğun olan bir cadde. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Son Güncelleme: 27.08.2018 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165