Afrika sıcakları geldi

Afrika üzerinden gelen sıcak havayla birlikte yurt içinde sıcaklıkların hissedilir şekilde artması bekleniyor.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 07:48
Afrika sıcakları geldi

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre; Afrika üzerinden gelen sıcak havayla birlikte yurt içinde sıcaklıkların hissedilir şekilde artması bekleniyor. Çorum'da bugün 26 derece olan sıcaklık yarın 29 derece, çarşamba günü 32 dereceyi bulacak. Ankara’da hava sıcaklığının 34 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor
SICAKLIKLAR 4 DERECE DAHA ARTACAK
Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. 

 

Son Güncelleme: 27.05.2019 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.