Ağaçlar devrildi, itfaiyeye ihbar yağdı

Çorum’da sağanak yağış sonrası bazı ağaçlar devrildi, Ankara Yolu'nda mahsur kalanlar oldu. İtfaiyeye 20 ayrı baskın ihbarı geldi.

11 Haziran 2020 Perşembe 20:27
Ağaçlar devrildi, itfaiyeye ihbar yağdı

Çorum’da kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle Çorum Belediyesi İtfaiye, Kanal İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler teyakkuza geçti. Belediye 5011001919 numaralı watsap ihbar hattına çok sayıda ihbar yağdı.
Saat 20.30 itibariyle merkezden çok sayıda sel baskını ihbarı alan itfaiye ekipleri, aynı anda çok sayıda yerleşim alanından tahliye çalışması yapıyor.
Yağışla birlikte şiddetli fırtına sonucu Küçük Sanayi Sitesi’nde bazı ağaçlar devrilirken, trafik bir süre aksadı.
Ankara Yolu güzergahına da sağanak yağışla birlikte şiddetli dolu yağdığı, Burunçiftlik Kavşağı'nda bazı araçların mahsur kaldığı öğrenildi.

AKOM TOPLANDI

Bu arada Çorum Belediyesi akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış (32 kg/m2) ve fırtına sonrası meydana gelen sel ve taşkınlara karşı ihbarları alarak anında müdahale edildiğini duyurdu.

Son Güncelleme: 11.06.2020 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.