Ahlatcı bir açılışa bir de kapanışa katıldı

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ‘Haydi Oynayalım Birlikte Kaynaşalım ve Mavinin Çocukları Engelsiz Öğreniyor’ adlı proje toplantılarına katıldı.

19 Şubat 2022 Cumartesi 12:49
Ahlatcı bir açılışa bir de kapanışa katıldı

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ‘Haydi Oynayalım Birlikte Kaynaşalım ve Mavinin Çocukları Engelsiz Öğreniyor’ adlı projelerin toplantılarına katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Kadriye Taşdemir, İl Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, İl Sivil Toplumla ilişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ve Gençlik ve Spor il Müdürü Haşim Eğer ve Hitit Tarihi ve Eğitim Derneği Başkanı Hasan Özer Gökmen’in katılımları ile gerçekleşen "Haydi Oynayalım Birlikte Kaynaşalım" adlı projenin açılış toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’un her zaman Türkiye’nin geleceğinden ve güçlenmesinden yana tavır alarak büyük Türkiye’nin yanında yer alacak projelere imza attığını belirterek,“Çorum’umuzun sahip olduğu kültürel zenginlikleri Ulusal ve Uluslararası alanda temsil eden ve medeniyetlerin beşiği şehrimizin tanınırlığı açısından yapılan bu tür projelerin AK Parti hükümeti olarak her zaman destekçisi olacağız. Bu vesile ile şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve tanınması açısından yapılan projelerin devam edeceğine yürekten inanıyorum”dedi.

Ahlatcı, daha sonra İl Başkan Yardımcısı Kadriye Taşdemir, İl Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Yeniyol Mahalle Muhtarı Seydi Demiral ve Çorum Otizm Gönüllüler Derneği Başkanı Emine Çelen’in katılımları ile gerçekleşen ‘Mavinin Çocukları Engelsiz Öğreniyor’ Projesi’nin kapanış programına katılan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, gerek eğitimde yapılan reformlarla, gerekse sağlanan fırsat eşitliğiyle okullaşma ve okuma oranının hatırı sayılır şekilde arttığını, bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarının da desteği ile yapılan projelerin sayısız insanın hayatını mucizevi şekilde değiştirdiğini bizzat gördüklerini belirterek, Çorum için dün olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2022-02-19 19:58:44

20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
Kıraç 2022-02-19 13:16:26

Belediyemiz Otizim derneğine mekruh yerden kurtarıp,güzel bir bina(yer)tahsis ederse çook makbule geçecek ve halk takdirle karşılaşıyacaktır

Avatar
İskilipden 2022-02-20 09:13:54

Tosya Iskilip yolu 10 km si 2005 öncesi yapıldı kalan kızların AÇILIŞINI ÜMİT ÖE ARZU İLE İLÇE HALKI ÖZLEMLE BEKLİYOR.

Avatar
Batandaş 2022-02-21 16:02:07

Batırdınız bizi, hayat size güzel. Devam bizimde intikamımız 2023 te sandıkta olacak. Not: Yav kardeşim bir bak yönetimine, astsubay emeklisi bir kişi var ynetiminizde hiççç mi kimseyi bulamadınız. Bu kadar mı zor durumdaydınız.

banner165