AK Parti yöneticisi Okan Çalışkan vefat etti

AK Parti İl Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Okan Çalışkan vefat etti

20 Kasım 2021 Cumartesi 10:49
AK Parti yöneticisi Okan Çalışkan vefat etti

AK Parti İl Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Okan Çalışkan (49) vefat etti.

Mehmet ve Gülcihan Çalışkan'ın oğlu, Altan Akkaya'nın kayınbiraderi, Hacı Hışır'ın torunu, merhum Okan Çalışkan hayatını kaybetti.

Lojistik yöneticisi olan Çalışkan’ın yakalandığı koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Merhumun cenazesi bugün saat 16.00’da Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınarak saat 16.30’da Ulu Mezarlık’ta toprağa verilecek.

AHLATCI’DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Öte yandan AK Parti İl Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Okan Çalışkan’ın vefatını duyuran AK İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Kıymetli yol arkadaşımız, İl Demokrasi Hakem Kurulu Üyemiz Okan Çalışkan vefat etmiştir. Sevenlerine ve Çorum Teşkilatımıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum. İlkokulda başladığımız hayat yoldaşlığında sen son durağa bizden önce vardın Okan kardeşim. Arkadaşlığın için dostluğun için kardeşliğin için teşekkür ederim. Rabbim mekanını cennet eylesin."dedi.

Son Güncelleme: 21.11.2021 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan karamanlıoğlu 2021-11-22 20:50:51

Çok sevdiğim mehmet abimin gülü toprağın bol mekanın cennet olsun