AK Partili vekile Çorumlu gelin

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, oğlu Enes Çaturoğlu’nu Çorumlu Sert ailesinin kızları Reyhan Ebrar ile nişanladı

13 Mayıs 2018 Pazar 17:52
AK Partili vekile Çorumlu gelin

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, oğlu Enes Çaturoğlu’nu Çorumlu Sert ailesinin kızları Reyhan Ebrar ile nişanladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'nun, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığında Hesap Uzmanı olarak çalışan oğlu Enes evlilik yolunda ilk adımı Reyhan Ebrar Sert ile attı. Genç çiftin nişan törenleri Çorum’da Sert ailesinin evinde sade bir törenle gerçekleştirildi. Törene Çaturoğlu ve Sert ailesinin yanı sıra AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye Kurt, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve yakınları katıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye Kurt gen çiftin yüzüklerini takıp, kurdelesini keserek evlilik yolunda yapılan ilk törenin iki aileye de hayırlı olmasını dileyerek “Allah tamamına erdirsin” temennisinde bulundu.

İHA

Son Güncelleme: 13.05.2018 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165