Akılları ve gönülleri Afşin'de kaldı

Çorum'dan bir grup görevli, Afşin'e 'Engelsiz Yaşam' için gittiler.

02 Mart 2023 Perşembe 16:21
Akılları ve gönülleri Afşin'de kaldı

6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili yıkıma uğratan asrın felaketi sonrasında tüm Türkiye depremzedelerin yardımına koşarken Çorum’dan da çok sayıda gönüllü ekip Kahramanmaraş Afşin için seferber oldu.

Çorum Valiliği’nin organizasyonu ile Sevgi Evleri, Çorum Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Merkezleri’nden  10 kişilik gönüllü ekip, Engelsiz Yaşam için geçtiğimiz hafta bölgeye gitti.  Bölgeye adım atar atmaz depremzedelerin yardımına koşan Çorum ekibi,  yemek yapımı, erzak ve  koli dağıtımı gibi işlerle Afşin’de yaraları sarmaya çalıştı. Daha önce bölgeye ulaşan ekiplere de destek veren Çorum gönüllüleri, kısa süre önce Çorum’a döndü.

AFŞİN'DE VE ÇORUM'DA DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ

Çorum gönüllülerinden Kezban Sol, ‘Afşin’de depremzede kardeşlerimizle buluştuk. Onlara elimizden geldiği kadar manen de moral destek vermeye çalıştık. Yaşadıkları, yaşadığımız acı çok büyük. Ama yaralarımızı birlikte saracağız. 3 günlük bir çalışmanın ardından Afşin’den döndük, ancak aklımız ve gönlümüz depremzede kardeşlerimizde kaldı. İlk fırsatta yine gitmeye hazırız. Çorum olarak, Çorum’a gelen depremzede vatandaşlarımıza da her türlü yardımı yapmak tüm Çorum olarak boynumuzun borcu” diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 02.03.2023 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.