‘Akıllı Bank’ devrede

Çorum Belediyesi Millet Bahçesi ve Kültür Park'ta engelli şarj istasyonu, ücretsiz internet ve cep telefonu şarj istasyonları bulunan Akıllı Bank oluşturdu.

17 Mayıs 2020 Pazar 18:27
‘Akıllı Bank’ devrede

Çorum'da engelli şarj istasyonu, ücretsiz internet ve cep telefonu şarj istasyonlarını içinde bulunduran Akıllı Bank kuruldu.

Çorum Belediyesi vatandaşların cep telefonu şarj sorunu ve engelli vatandaşların akülü arabalarını şarj etmeleri için Millet Bahçesi ve Kültür Park’a Akıllı Bank kurdu.Ayrıca bu iki park içerisinde ve her noktasında erişim sağlanabilen ücretsiz Wi-Fi de hizmete girdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın,yapqtığı açıklamada konuya ilişkin şu bilgileri verdi; ’’Şu anda Millet Bahçesi’ndeyiz ve yeni bir istasyon oluşturuyoruz. Bu istasyon, Wİ-Fi, engelli araç şarj ve cep telefonu şarj istasyonu olarak faaliyette bulanacak. Tabi biz, bir an önce park ve bahçelerin açılması ve burada gençlerimizin, çocuklarımızın koşmasını ve oynamasını, buraları cıvıl cıvıl bir hale getirmesini çok arzu ediyoruz. Bu anlamda da hemşehrilerimizin evde kaldığı dönemde şehrimizi her yönden güzelleştiriyoruz, zenginleştiriyoruz ve onlara yeni sosyal ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz. Onlardan bir tanesi de hemşehrilerimizin çok sevdiği Millet Bahçemiz. Burada bulunan sosyal tesislerimizin önüne bu istasyonumuzu kuruyoruz.  Gençlerimiz ne istiyorsa bu şehirde o olacak. Şu an iki tane istasyonumuz var, biri burada Millet Bahçesinde diğeri ise itfaiyenin hemen altındaki Kültür Park’ta olacak. Bu iki istasyonumuzda hemşehrilerimiz ücretsiz internet erişiminden yararlanabilecek. Özellikle engelli kardeşlerimiz bu istasyonumuzda arabalarını şarj edebilecek. Hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum. Biz onlar için, onların sokağa çıkacağı gün için şehrimizi hazırlıyoruz. Onlar evde kalmaya devam etsinler, biz aşkla çalışmaya devam ediyoruz ‘’ dedi.

Son Güncelleme: 17.05.2020 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaya gezen 2020-05-18 09:40:21

Para yok.Vizyon hiç yok.İcraat yok.Süslemeye devam edelim.Çiçek dikelim.

Avatar
Ahmet 2020-05-18 03:49:50

Başkanım bunlar çerez icraatlar.. Çorum'a damga vuracak 20 sene sonra isminin anilacagi projeler bekliyoruz.. Samimiyetle söyleyim Kule yapmak, Miniaturk, ışıklandırma falan bunlar basit ve fuzuli işler.. ( Bak Külcü bir çok yere mührünü vurdu)

Avatar
rece 2020-05-19 14:21:22

vay be. ne büyük hizmet.