Alişan ve eşinden teşekkür mesajı

Ünlü Sanatçı Alişan ve eşi, evinin dekorasyon projesini üstlenen Çorumlu İç Mimar Seda Özdoğan ve Mimar Serhat Yapan’ın sahibi olduğu SO İç Mimarlık'a bir kez daha teşekkür etti.

12 Nisan 2021 Pazartesi 16:04
Alişan ve eşinden teşekkür mesajı

Ünlü Sanatçı Alişan'ın evinin dekorasyon projesini üstlenen Çorumlu İç Mimar Seda Özdoğan ve Mimar Serhat Yapan’ın sahibi olduğu SO İç Mimarlık, başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Sanatçı Ali Şan, çocuk odası tasarımından dolayı SO İİç Mimarlık'a teşekkür etti.

Bu arada Çorum’un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren Albesan Mobilya, Sungurlu’da olduğu gibi Türkiye genelinde de adını duyurmaya başladı. 1974 yılından itibaren Sungurlu’da başarılı işlere imza atan Albesan Mobilya, Çorumlu İç Mimar Seda Özdoğan ve Mimar Serhat Yapan'ın projesini hazırladıkları Alişan ve Buse Varol çiftinin çocukları için oyun odası tasarladı. İşletme sahibi Rıza ve Yasin Şakar, ”Alişan ve Buse Varol çiftine küçük dokunuşlarla büyük değişiklikler yaptığımız oyun odasını güzel günlerde kullanılmak üzere yerini aldı. Albesan Mobilya olarak Alişan ve Buse Varol çiftine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Sanatçı Alişan, sosyal medya üzerinden paylaştığı teşekkür mesajında ‘SO İç Mimarlık harika bir tasarım oldu. Ellerinize sağlık.”dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2021 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.