Alp Dubai yolcusu, akşam uğurlama var

Çorum Belediyesi tedavi için Dubai’ye gidecek olan SMA hastası Alp’i şölen ve dualarla uğurlayacak.

07 Haziran 2022 Salı 14:21
Alp Dubai yolcusu, akşam uğurlama var

Çorum Belediyesi tedavi için Dubai’ye gidecek olan SMA hastaAlp’i şölen ve dualarla uğurlayacak. Alp için düzenlenecek etkinlikler bugün 20.30’da Kadeş Barış Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

ÇORUM TEK YÜREK OLDU

Çorum halkı SMA hastası minik Alp için tek yürek oldu. Alp Keskin’in tedavisi için gereken 1.8 milyon dolar, Çorum halkının da destekleriyle toplandı.  Alp Keskin, Çorum Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle tedavi için Dubai Medcare Hastanesi’ne uğurlanacak.

BU AKŞAM UĞURLAMA VAR

Minik Alp ve ailesi Çorum Belediyesi’nin nostaljik makam aracı Buick ile belediye binası önünde araç konvoyu ile Kadeş Meydanı’na hareket edecek.  Uğurlama şöleni mehter gösterisi ile başlayacak. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua okunmasının ardından Oğuzhan Cevizci Konseri gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kadeş Barış Meydanı’ndaki etkinliklere Çorum halkını davet etti.

Son Güncelleme: 07.06.2022 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sade vatandaş 2022-06-07 16:31:57

Rabbim hiç bir anne babayı evladı ile sınamasın