Alperenler hep sahadaydı

Çorum Alperen Ocakları ve Muhsin’i Tavır Derneği, depremin ilk saatlerinden itibaren afet bölgesine destek için sahaya indi.

23 Şubat 2023 Perşembe 17:24
Alperenler hep sahadaydı

Çorum Alperen Ocakları ve Muhsin’i Tavır Derneği, depremin ilk saatlerinden itibaren afet bölgesine destek için sahaya indi.

Alperen Ocakları mensubu gençler, felaketin hemen ardından Kızılay Kan Merkezi’ne giderek yoğun bir kan bağışında bulundu.

Ardından yardım toplama kararı alınarak ilk etapta bir kamyonet ayakkabı ile bir kamyonet gıda malzemesini bölgeye göndermek üzere Çorum Belediyesi ekiplerine teslim ettiler.

Akabinde yeniden ‘Bismillah’ diyen 30 Alperen, 1 tır gıda, 2 tır su, 7 kamyonet odun, 1 kamyonet çadır, soba ve gıda malzemesi ile birlikte Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesi, Hatay ve Adıyaman bölgesine ulaştı.

Alperenler son olarak 30 gönüllü berber ile Afşin’de 2 binin üzerinde depremzedeyi traş ettirdi.

Depremin yaraları sarılana kadar sahada olacaklarını açıklayan Alperen Ocakları Başkanı İnan Aktaş, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun işaret ettiği ‘Milletimiz için fedakarlık yapmaya değil, feda olmaya hazırız.’ düsturu ile deprem bölgelerinde çalışmalarımız son hızı ile sürüyor. Tüm yaralar sarılana kadar da kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyen Alperenlerle sahadayız.”dedi.

Son Güncelleme: 23.02.2023 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.