Alp’i böyle uğurladık

Çorum Belediyesi tedavi için Dubai’ye gidecek olan SMA hastası Alp’i şölen ve dualarla uğurladı.

07 Haziran 2022 Salı 22:02
Alp’i böyle uğurladık

Çorum Belediyesi tedavi için Dubai’ye gidecek olan SMA hastası Alp’i şölen ve dualarla uğurladı. Alp için düzenlenen etkinlikler bugün Kadeş Barış Meydanı’nda 20.30’da başladı.

DUBAİ MEDCARE HASTANESİ'NE GİDİYOR

Çorum halkı SMA hastası minik Alp için tek yürek oldu. Alp Keskin’in tedavisi için gereken 1.8 milyon dolar, Çorum halkının da destekleriyle toplandı.  Alp Keskin, Çorum Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle tedavi için Dubai Medcare Hastanesi’ne uğurlanıyor.

BUİCK İLE MEYDANA GELDİ

Minik Alp ve ailesi Çorum Belediyesi’nin nostaljik makam aracı Buick ile belediye binası önünde araç konvoyu ile Kadeş Meydanı’na ulaştı. Uğurlama şöleni mehter gösterisi ile başladı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua okunmasının ardından Oğuzhan Cevizci sahne aldı. Konser halen devam ediyor.

SMA DEĞİL, ALP KAZANDI

‘SMA değil Alp kazandı’ diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Alp yaşasın diye bütün iyiler el ele verdi ve Rabbim’e şükrediyorum nihayetinde Alp’imiz bağış kampanyasını tamamladı. Güle güle git güle güle gel Alp’imiz. Kadeş Barış Meydanı’mızda Alpcanlar ile birlikte kutlama yapıyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 07.06.2022 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dualarimiz Alp ile 2022-06-07 22:53:44

Tebrikler Corumlular. Bir kez daha memleketim insani ile gurur duydum. InsAllah Alp evladimiz sagligina kavusur. Rabbim dermansiz dert vermesin.