Altın Koz misafirlerini bekliyor

Oğuzlar Belediyesi Altın Koz Tesisleri su sporlarını sevenleri bekliyor.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 16:27
Altın Koz misafirlerini bekliyor

Eşsiz doğası ve mavi ile yeşilin büyüleyici birlikteliğinin merkezi olan Oğuzlar’da Obruk Barajı sahilinde yer alan Altın Koz Tesisleri su sporları merkezi olma yolunda, kavurucu sıcaklarda nefes almak isteyenleri bekliyor.

Oğuzlar Belediyesi’ne ait Altın Koz Sosyal Tesisleri sürat tekneleri ve deniz bisikletleri ile su sporları severlerine kapılarını açıyor. Mevcut  2 adet deniz  bisikletine ilave olarak alınan 4 adet deniz bisikleti ile deniz bisikleti sayısını 6’ya çıkaran Altın Koz Tesisleri misafirlerini bekliyor.

Tesisin her geçen gün kapasitesini arttırdığını belirten Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “ Anadolu’nun saklı cenneti Oğuzlarımızda yer alan Altın Koz Sosyal  Tesislerimiz insanların huzurla vakit geçirebilmeleri  ve su sporları ile eğlenebilmeleri için her geçen gün kapasitesini arttırıyor. Oğuzlarımıza gelen misafirlerimizin memnun bir şekilde ayrılmasını sağlayarak turizm potansiyelimizi arttırmayı hedefliyoruz. Tarımın yanı sıra turizm ile de kalkınıp gelişen bir Oğuzlar hayali ile çalışarak İlçemizin kabuğunu kırması için gönül belediyeciliği ile çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.