Anıt ecdada yakışır hale getirilecek

Çevre düzenlemesi devam eden İstiklal Şehitleri Anıtı ecdada yakışır hale getirilecek

11 Haziran 2020 Perşembe 17:29
Anıt ecdada yakışır hale getirilecek

Halen çevre düzenlemesi devam eden Cengiz Topel Caddesi'ndeki İstiklal Şehitleri Anıtı ecdada ve Çorum’a yakışır hale getirilecek.

İstiklal Şehitleri Anıtını şehitlere yakışır hale getirmek için restore çalışmalarına başlayan Çorum Belediyesi, anıtın çevre düzenleme çalışmalarını hızlandırdı. İstiklal Şehitleri Anıtının restorasyonu için hazırladıkları projenin son aşamaya geldiğini, belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmalar hakkında şu bilgiyi verdi: “İstiklal Şehitleri Anıtını hem ecdadımıza hem de Çorum'umuza yakışır hale getiriyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz peyzaj çalışmalarına başladı. Ekiplerimizin gayretiyle anıttaki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.”


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.