Anne ve 1 yaşındaki bebeği toprağa verildi

Çorum’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve oğlu Giresun’da toprağa verildi.

26 Haziran 2021 Cumartesi 18:55
Anne ve 1 yaşındaki bebeği toprağa verildi

Giresun’dan Düzce’ye giderken Çorum’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve oğlu Giresun’da toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Giresun’dan Düzce’ye giden İrfan Aydın kontrolündeki 28 AAC 044 plakalı otomobil, Çorum’a bağlı Çeltiközü mevkiinde kaza yaptı. Takla atarak yolun kenarındaki tarlaya düşerek ters dönen araçta bulunan Dilek Türkyılmaz (31) ve oğlu Furkan Ali Türkyılmaz (1) hayatını kaybetti. Kazada 8 kişi de yaralandı. Kaza yapan ailenin AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın yakınları olduğu öğrenildi.

Giresun’un Merkez ilçesine bağlı Sayca köyünde anne ve oğlu dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın ve protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 27.06.2021 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.