Annelerine öyle hoş bir sürpriz yaptılar ki...

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 1. sınıf öğrencileri annelerine öyle bir hoş sürpriz hazırladı ki...

02 Ocak 2018 Salı 17:35
Annelerine öyle hoş bir sürpriz yaptılar ki...

Gülesin Ağbal DEMİRER

Bilgisayardı, akıllı telefondu, görüntülü konuşmaydı derken, günümüz gençliğinin asla yaşamadığı, belki de bilmedikleri bir yaşam tarzı, özel günlerde sevdiklerimize tebrik kartı göndermek... Daha doğru bir deyişle dini ve milli bayramlarımız, özel günlerimiz için özel kartlar alıp, uzaklardaki sevdiklerimizle o anın mutluluğunu ve sevincini rengârenk ve çeşit çeşit kartlarla paylaşmak artık geçmişte kalan, unutulmaya yüz tutmuş alışkanlıklarımızdan biri.

Günümüz gençliği bile bu tarz bir paylaşımı bilmezken, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 1/D Sınıfı Öğretmeni Osman Özerdemir'in minikleri öyle güzel bir etkinliğe imza attılar ki, hem kendileri hem de aileleri çok mutlu oldu.

Okumayı yazmayı daha yeni öğrenen 1. sınıf öğrencileri öğretmenleri ve Okul Müdürü Haydar Deveci’nin yönlendirmesi ile tebrik kartlarına kendi el yazıları ve resimleri ile tüm aileleri için yeni yıla dair güzel dileklerini yazdılar. Minikler, bütün bu hummalı hazırlığı başta anneleri olmak üzere ailelerinden sır gibi sakladılar. Ve yeni yıl öncesi kartlarını kendi ev adreslerine postaladılar. Evlerin posta kutularında önce rengârenk zarfları sonra da çocuklarının el yazısıyla yazdığı cümlelerin bulunduğu tebrik kartlarını gören anne ve babalar bu güzel sürprize hem şaşırdılar hem de çok mutlu oldular.

Özetle 2018 yılı 1-D sınıfı öğrencileri ve aileleri için hoş ve unutulmayacak bir sürprizle başlamış oldu.

Son Güncelleme: 02.01.2018 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tsk 2018-01-02 18:11:20

Katkilariniz icin umarim ornek olur

Avatar
geleceğimiz çocuklarımız. 2018-01-03 15:28:20

bizde çocukken kart yazardık. haberi okuyunca aklıma geldi hatta mektup arkadaşlarımız vardı. güzel bir etkinlik olmuş