Araç rampada kaldı, öğretmenler devreye girdi

Çorum'da öğretmenler okullarına giderken kar engeline takıldı.

26 Mart 2021 Cuma 11:34

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir köyde görevli öğretmenler kar engeline takıldı. Servisleri yolda kalan öğretmenler kendi imkanlarıyla aracı kurtardı.

Çorum'da mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları sonrasında kar yağışı etkili oldu. Sıcaklığın gündüz 2, gece ise eksi 3'e kadar düştüğü Sungurlu ilçesinde de her yer beyaz örtüyle kaplandı. Dün akşam itibaren etkisini artıran kar yağışı sonrasında bazı köy yollarında da kar birikintileri oluşurken ulaşımda da zorluklar yaşandı.

Sabahın erken saatlerinde okula gitmek için yola çıkan öğretmenleri taşıyan servis aracı yolda kaldı. Servisten inen öğretmenler, kara saplanan aracı iterek kurtarırken okula ulaşmayı da başardı.

İHA

Son Güncelleme: 26.03.2021 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2021-03-26 18:32:59

Yağan kar 5 cm, sevgili öğretmenlerimizi neden rezil ediyorsunuz. Alt tarafı zincir takacaksınız şoför bey

Avatar
Ahmet 2021-03-26 20:28:01

Elinize sağlık eğitim neferleri...