Arafat Tepesi aydınlatılsın

Çorum’un Osmancık ilçesi'nde bulunan Arafat Tepesi aydınlatma bekliyor.

19 Kasım 2021 Cuma 20:20
Arafat Tepesi aydınlatılsın

Çorum’un Osmancık ilçesi'nde bulunan Arafat Tepesi Çamlık mesire alanının bir bölümünde aydınlatma direklerinin bulunmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

İlçede yaşayan vatandaşlar, Koyun Baba mahallesi’nde bulunan mesire alanının ilçeye bir nefes kaynağı olduğunu ancak kış aylarında havanın erken kararmasıyla birlikte bir bölümünde aydınlatma direklerinin bulunmamasından dolayı sıkıntı yaşandıklarını ifade ederek mesire alanının tamamının aydınlatılmasını talep ediyorlar.

Havanın kararmasıyla birlikte parkın zifiri karanlık olan kısmından geçerken tedirgin olduklarını belirten vatandaşlar “Daha önceki yıllarda parkın bu bölümünde aydınlatma direkleri vardı. Yürüyüş yapmak isteyen, işinden evine dönen herkes yaz-kış rahatlıkla parkın içindeki bu yolu kullanabiliyordu. Şimdi parkın bir kısmında ışıklandırma var bir kısmında ise yok. Yürüyüş yapmak isteyen, parkta bir bardak çay içmek ya da misafirlerini ağırlamak isteyenler yolunu değiştirmek zorunda kalıyor. Aracı olanlar bu kısımdan geçebiliyor ama yaya olarak geçmek insana ürkütü veriyor. Gündüz rahatlıkla yürüyüş yaparak nefes aldığımız, ilçemizin güzide yerlerinden biri olan bu mesire alanından akşamları da yararlanmak istiyoruz. Ancak ışıklandırma olmaması burayı tekinsiz hale getiriyor ve ürkütücü bir hal alıyor. Işıklandırma talebimizi kime ileteceğimizi de bilemiyoruz. Mesire alanından hangi kurum-kuruluş sorumlu ise talebimizi iletmek istiyoruz” şeklinde konuştular.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumsuz 2021-11-19 20:53:49

Belediye mesire alanının bir bölümünü projektörle aydınlatabilir.

Avatar
Arafat tepesi? 2021-11-20 11:51:03

Araplar bile kendilerini bizim onları sevdiğimiz kasar sevmiyordur.. Adamların dağına taşına bile tapınıyoruz..