Aşgın'dan üniversite mesajı

Belediye Başkanı Dr. Hali İbrahim Aşgın üniversite adaylarını Hitit Üniversitesi’ne davet etti.

02 Ağustos 2022 Salı 11:18
Aşgın'dan üniversite mesajı

Belediye Başkanı Dr. Hali İbrahim Aşgın üniversite adaylarını Hitit Üniversitesi’ne davet etti. Çorum’un bin yıllık geçmişi ile Anadolu’nun parlayan yıldızı olduğunu dile getiren Aşgın, “Çorum’da üniversite okumak bir ayrıcalıktır” dedi.

Üniversite adaylarının tercih süreçleri devam ederken Hitit Üniversitesi de yeni dönem için öğrencilerini bekliyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Çorum Belediyesi’nin sosyal maedya hesabından tercih sürecindeki üniversite adaylarına çağrıda bulundu.

Hitit Güneşi’nin Hitit Üniversitesi ile parlamaya devam ettiğini söyleyen Aşgın, “Çorum 7 bin yıllık geçmişi ile Anadolu’nun parlayan yıldızıdır. Kim istemez ki 7 bin yıl önce dünyanın başkenti olan bir şehirde okumayı? Hitit Üniversitesi’ni tercih eden gençlerimiz 7 bin yıllık bir başkentte eğitim görecek.  Dünyanın ilk yazılı barış antlaşması bizim topraklarımızda yapıldı. Şehrimizde insanlar huzur ve mutluluk içerisinde yaşıyor. İl dışından gelen öğrencilerimiz de mezun olduktan sonra Çorum’da yaşamaya devam ediyor. Çorum’da üniversite okumak bir ayrıcalıktır. Bütün öğrencileri dünyanın merkezi Çorum’da okumaya ve Hitit Üniversitesi’ne kayıt olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 02.08.2022 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2022-08-02 11:45:33

Aşgın belediye başkanı olmasına rağmen üniversiteye aşırı ilgisi var.Gölge rektör gibi çalışıyor.üniversiteyle işi olan aşgına başvuruyor.Ve Ali Osman Öztürk’ün esamesi okunmuyor.Aşgının kayığına binmişler gidiyorlar yanıldıklarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

Avatar
MEŞAŞ 2022-08-02 15:36:09

Keşke bir mesajda işe şort ile gelen çalışma arkadaşlarına verse. Adam tatilde mi iş yerindemi belli değil.

banner165