Aşgın mukabeleye katıldı, cüz okudu

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Buhara Kadın Kültür Merkezi’ni ziyareti sırasında mukabele programına katıldı.

21 Nisan 2022 Perşembe 21:25

Çorum Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerinde Ramazan ayı bir başka güzel yaşanıyor. Birbirinden farklı kurslarla yeteneklerini geliştiren ve ev ekonomisine katkı sağlayan kursiyerler; rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan Ramazan’ı dolu dolu yaşıyorlar.

Çorum WEB TV'nin haberine göre; Ramazan’ın manevi ruhunu yaşatıldığı Kadın Kültür Merkezlerinde Ramazan ayına özel mukabele programı gerçekleştiriliyor. İlk günden itibaren mukabele programlarına yoğun ilgi gösteren kursiyerler, her gün Kur’an Kursu öğretmenleri tarafından okunan mukabeleyi takip ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Buhara Kadın Kültür Merkezi’ni ziyareti sırasında mukabele programına katıldı. Kursiyerleri selamladıktan sonra mukabeleyi kaldığı yerde devam ettiren Başkan Aşgın, Cüz’ün son bölümünü de kendisi okudu. Başkan Aşgın, okurken kursiyerler de ellerindeki Kuran’ı Kerim’den mukabeleyi takip etti.

Başkan Aşgın, mukabeleye katılan kursiyerlere teşekkür ederek, “Allah’a hamd olsun ki Ramazan ayının sahuru ayrı güzel, iftarı ve teravihi ayrı güzel yaşanıyor. Burada da mukabelenin böylesine kalabalık bir şekilde okunması bizim için çok sevindirici. Biliyorsunuz ki Ramazan ayı Kur’an ayıdır. Allah, Kur’an ve sünnete uygun yaşayanlar için cenneti vaat ediyor. Bu nedenle Rabbim hiçbirimizi Kur’an’dan ve imandan ayırmasın inşallah.” Dedi.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür Merkezleri Koordinatörü Gülhan Cevher de, Ramazan ayı münasebetiyle düzenledikleri mukabele programlarına yoğun ilgi olduğunu söyledi.  Cevher “Kadınlarımız Kur’an okuyarak ve ilahiler söyleyerek Ramazan’ın manevi havasını yaşıyorlar. Mukabele programımız, Kadir Gecesi’nde  sona erecek ve duasını yapacağız.” dedi.

Son Güncelleme: 22.04.2022 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aaaa 2022-04-22 12:08:05

dini siyasete alet etmenin yolu bu olsa gereek.....

Avatar
zekeriya 2022-04-22 12:39:26

showlar showlar. git oku, güzel samimi de bunu neden haber yaptırıp gönderiyon kardeşim.

Avatar
vatandaş 2022-04-22 14:19:16

bence sorun klinik vaka olmaya başladı.

Avatar
çorumlu 2022-04-22 12:12:51

sende bunu haber sanaraktan burada yayınladın...halal olsun dayıoğlu..
ibadette gizlidir,kabahet .te

Avatar
Kenann 2022-04-22 22:57:02

Artık bu işleri bırakın Din üzerinden siyaset yapmayın.. Ben Muhafazakar bir insanım ama artık sıkıldım bu

Avatar
Batandaş 2022-04-23 08:03:21

Ekonomi bu kadar kötü giderken, insanların alım gücü bu kadar düşmüşken maalesef bu davranışlar insanları dinden soğutuyor bu nedenle dini siyasete alet etmek dine en büyük zararı veriyor.

Avatar
Aa 2022-04-22 20:15:36

Aferim gelişme var

Avatar
Çorumsuz 2022-04-22 20:20:33

Ulan bu Çorum devletluları, (bu sadece benim şahit olduğum) Cuma vakti (terminal yanında İHL camisinde) imama 'biz geleceğiz' diye vaaz uzattırıp yer ayırtan varlıklar, ne bekliyorsunuz ki..