Aşgın’dan son dakika açıklama

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yaprak biti istilası üzerine son dakika açıklama yaptı.

05 Eylül 2019 Perşembe 23:54
Aşgın’dan son dakika açıklama

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da öğleden sonra yaşanan yaprak biti istilasına karşı tüm tedbirlerin alındığını son dakika yaptığı açıklamayla duyurdu.

Aşgın, yaptığı açıklamada, “Bugün öğleden sonra ani bir şekilde artan uçkun istilasına karşın Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz akşam saatlerinde başlamak suretiyle gece boyunca şehrimizin her noktasında park, bahçe, yeşil alanlar ve çöp konteynırlarını ilaçlamaya devam ediyor. Uçkun canlılar, sinekler ve vektör canlılarla mücadelemiz aralıksız devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nasıl bir ilaçlama 2019-09-06 09:11:09

Gelsin Sayın Aşkın bi buhara evler parkında 30 dk otursun.Nasıl bir ilaçlama mücadelesiyse hergeçen gün uçkun sinekler artıyor parkları pislik götürüyor.Külcü beyi mumla arar olduk..gelecek seçimde bu kafayla kalesi olan Buhara evlerden Ak partiye oy çıkmaz.....!

Avatar
Vatan Taş 2019-09-06 06:11:27

Sayın başkanım, lütfen artık şu bitleti ilaçlama işine bir son verin. Zirâ, sayenizde, hepsi sağlığına kavuştu...

Avatar
Mehmet 2019-09-06 16:48:08

Bu çalışma çok güzel ama mücadele de başarı sağlamak çok zor. Üreme merkezlerine acil müdehale şart