Av. Alperen Argut cübbe giydi

Genç avukat adayı Alperen Argut, Çorum Barosu’nda düzenlenen törenle cübbesini giydi.

12 Ocak 2018 Cuma 18:38
Av. Alperen Argut cübbe giydi

Avukatlık stajını tamamlayan genç avukat adayı Alperen Argut, Çorum Barosu’nda düzenlenen törenle cübbesini giydi.

Törende Konya Selçuk Üniversitesi mezunu ve Genç Avukatlar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Argut ‘Avukatlık Yemini’ni yaparak ruhsatını aldı.

Avukat adayı Alperen Argut, ruhsatını Baro Başkanı Akpınar’dan alırken cüppesini ise yanında staj yaptığı Avukat Yaşar Okumuş’un elinden giydi.

Baro Yönetim Kurulu Üyeleri ile Staj Komisyonu Sorumluları tarafından hediyeler verilen genç avukat ailesinin ve arkadaşlarının alkışları eşliğinde mesleğe ilk adımlarını attı.

Törende yaptığı konuşmada avukatlık mesleğine adım atan gençleri tebrik eden Altan Akpınar, Çorum Barosu olarak tüm meslek mensuplarının yanlarında olduklarını vurgulayarak başarı dileklerini paylaştı.

Alperen Argut’un sevincine Baro Başkanı Altan Akpınar, babası Nihat Argut, annesi Menşure Argut, Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Baki Kartancı ve arkadaşları da şahit oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERDEM 2023-02-02 10:31:28

REKLAM YASAĞININ ANASINI AĞLATARAK DELMEK....TEBRİKLER