Av. Buğra Yıldız cübbesini giydi

Lefke Avrupa Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezun olduktansonra avukatlık stajını tamamlayan  Av. Buğra Yıldız cübbe giydi.

11 Eylül 2019 Çarşamba 15:55
Av. Buğra Yıldız cübbesini giydi

Lefke Avrupa Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezun olduktansonra avukatlık stajını tamamlayan  Av. Buğra Yıldız cübbe giydi.

Çorum Barosu’nda bugün saat 14:00’de düzenlenen törenle Buğra Yıldız’a avukatlık ruhsatı verildi. Ruhsat törenine Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar ve Baro Yönetim Kurulu ile Buğra Yıldız’ın ailesi katıldı. Av. Buğra Yıldız’a cübbesini yanında staj yaptığı Av. Hüseyin Kılıç giydirdi. Tören esnasında Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar  ve Staj Hocası Av. Hüseyin Kılıç kısa bir konuşma yaptı. Yaşar ve Kılıç, genç avukata bundan sonraki meslek hayatında başarı dileklerini iletti.

Törende Av. Buğra Yıldız’a yemin töreninin ardından avukatlık ruhsatnamesi verildi ve cübbesi takdim edildi. Katılımın yüksek olması nedeniyle çok mutlu olduğunu ve çalışmalarında her zaman adaletten yana olacağını belirten Yıldız, adalete hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okan Seyit Aslan 2019-09-11 17:19:08

Hayırlı uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.

Avatar
Çorumlu 2019-09-11 16:10:33

Şaka mı bu haber?İlk defa mı birisi avukat oldu ?

Avatar
Seher yeli 2019-10-04 18:39:25

Olumsuz yorum yspanlar kıskanıyor mu ne

Avatar
the realist 2019-09-12 10:54:51

gerçekten büyük başarı; Lefke Avrupa Üniversitesi mezunu arkadaşa başarılar dileriz.