Ayşe ve Mehmet’in en mutlu günü

Ayşe Günay ile Mehmet Turan'ın düğünleri hafta sonu gerçekleşti.

17 Ağustos 2020 Pazartesi 13:29
Ayşe ve Mehmet’in en mutlu günü

Çorum’un İskilip ilçesi Kayaağzı Aşağı ve Yukarı Örenseki Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Turan’ın oğlu Mehmet, hayatını Ayşe Günay ile birleştirdi.

Pakize-Muhsin Günay’ın anaokulu öğretmeni kızları Ayşe ile Gülay-Mustafa Turan’ın İngilizce öğretmeni oğulları Mehmet Turan’ın düğünleri hafta sonu gerçekleşti. Kına gecesi 12 Ağustos Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirilirken 15 Ağustos’ta Kayaağzı Köyünde davetlilere İskilip Dolması ikram edildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde gençlerin nikâhı ise 16 Ağustos Pazar günü Yıldızpark 1 Nolu Düğün Salonunda kıyıldı. Davetliler genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletirken, Günay ve Turan ailelerini de tebrik ettiler.

Habercim19, Günay ve Turan ailelerini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar diler.

Son Güncelleme: 17.08.2020 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zübük 2020-08-17 23:55:34

MASKE NERDE